Alt marato bcn 2013

La 34è edició de la Marató de Barcelona va tornar a ser un èxit participatiu. Més de 18.500 participants arribats d´arreu del món van ocupar els carrers Barcelona el matí del 17 de març de 2013. El circuit de la cursa és totalment urbà i passa pels més llocs emblemàtics i turístics de la ciutat com el Camp Nou, la Sagrada Família, El Fòrum, l´Arc de Triomf, la Pl. Catalunya, la Catedral, el monument de Colón i la Pl. Espanya.

En aquesta edició van participar dos atletes de la secció d´atletisme de CN Caldes. Preparar-se per una marató suposa un repte personal ja que l´entrenament que es realitza és específic durant les 12 setmanes anteriors. La distància de la marató és de 42,195 km. Suposa una prova de gran duresa perquè l´alteta posa tot el seu esforç personal en la superació de la distància, a nivell físic i mental.

Els dos atletes que van participar en aquesta edició de la Marató de Barcelona són en Manolo Romero i la Marta Pujol, en categoria de veterans i que repeteixen respecte l´any passat.

En Manolo Romero va realitzar el recorregut en un temps de 3:02:03 i va entrar en la posició núm. 798 de la general i 7è de la seva categoria igualant el mateix temps que en l´anterior edició. En canvi la Marta Pujol va fer els 42 quilòmetres en un temps de 3:59:26, entrant en la posició 8894 de la general i, baixant 19 minuts de la seva marca personal aconseguida en l´anterior marató.

Els dos atletes volen agrair el suport que han tingut de les seves famílies, amics i companys/es de la secció durant el temps de l´entrenament i el recorregut de la mateixa marató. A veure si els queden ganes de torna-hi!