Alt papallona

Cada vegada són més les persones que escullen l’esport de la natació per ser un dels esports més complets i en el que es posen en moviment tots els músculs del cos.

La natació enforteix les articulacions, ajuda al sistema cardiovascular disminuint la tensió arterial, enforteix el sistema respiratori, augmentant l’oxigenació i la capacitat pulmonar, enforteix la musculatura i augmenta la flexibilitat del cos, redueix l’estrès i elimina l’ansietat,.....

La natació està indicada per a totes les persones. Al CN Caldes hi ha des de cursets de nadons fins a cursets d’adults, passant pels cursets infantils d’iniciació, aprenentatge i perfeccionament.

Però també hi ha un bon nombre de gent que neda “per lliure”, sense monitor que els guií, que els corregeixi, o simplement que els hi faci un entrenament. És per això que des del Club, volem unir aquest tipus de persones amb els ENTRENAMENTS DIRIGITS DE NATACIÓ.

Aquest tipus d’entrenaments van adreçats a persones adultes, amb un mínim de nivell, que puguin seguir un entrenament de natació.

Aquest grup, no és un curset per aprendre a nedar, és un entrenament per a la millora tècnica de cada estil, aconseguint un millor rendiment i una millora de la condició física.

Si l’entrenador no coneix com neda l’adult que hi estigui interessat, es farà una prova d’accés per tal d’entrar dins el grup d’entrenament.

Els horaris són dilluns i dimecres de 19:00 a 20:00, i el preu és de 6,00€ per als socis.

Animeu-vos !!!