Foto Secció Futbol Sala

Dissabte 22 de novembre a les 19 hores la secció del CN Caldes Futbol Sala va presentar-se de forma oficial davant la seva afició amb la participació de la regidora d’esports Montse Grau i el president de les seccions del club Jaume Balaguer. La presentació va ser digne dels millors equips de la lliga Nacional. Al centre del camp es va col·locar unes columnes inflables amb forma d’ullals d’elefant. Els llums del pavelló es varen apagar i els 25 equips que formen la secció, un a un, van anar passant pel centre il·luminat amb llums de colors, mentre un speaker anava dient tots els noms dels mes de 200 jugadors i jugadores i se'ls feia una foto d'equip.

Un moment emotiu va ser quan varen sortir els dos últims equips el dels mes grans i mes petits. Cada jugador del Sènior A masculí va sortir acompanyat d'un jugador del l'equip escola. Finalment es va fer una foto dels jugadors del Cn Caldes FS tot junts.

Seccio Futbol sala presentació

La secció s’ha consolidat, després d’una trajectòria ascendent en el últims anys, com una de les seccions amb més projecció de futur, tant pels resultats obtinguts com per el nombre de jugadors i jugadores que en formen part i que practiquen aquest esport i, tot, gràcies als esforços dels seus coordinadors, Luis i Kike, com dels entrenadors i entrenadores que dediquen gran part del seu temps lliure a fer créixer en l'esport a tots els infants i joves que practiquen el futbol sala a la nostra vila. i per últim a un grup de pares i mares que voluntàriament col·laboren i ajuden en moltes de les activitats de la secció.

El sènior a masculí es consolida a mitja taula després de 10 jornades.

Aquest dissabte també es va disputar el partit entre el Sènior A masculí @CNCaldesFS i l’Athletic Castellar a un pavelló del Bugarai ple de gom a gom.

En un primer moment el partit semblava seria molt disputat. En el minut 3 Julio Valero va obrir el marcador pels locals, però al minut 6 el rival va empatar. Després d’alguns moments d’incertesa Albert Chavero al minut 15 va aconseguir marcar el segon gol local que va obrir el camí cap a una victòria final clara i contundent de 5-1, on l’Athletic Castellar va perdre els nervis davant la impotència del joc local.

GOLS
1-0 VALERO PEREZ, JULIO (3')
1-1 LOPEZ ORPINELL, CARLES (6')
2-1 CHAVERO PIERES, ALBERT (15')
3-1 ARMIJO SANCHEZ, SERGIO (18')
4-1 CHAVERO PIERES, ALBERT (20')
5-1 LUQUE TENEDOR, RUBEN (27')

CNCALDESFS Senior A

Si voleu seguir l’actualitat del futbol sala del CN Caldes ho podeu fer a través del:
- Twiter @CNCaldesFS
- Facebook facebook.com/cncaldesfs
- web pumbao.com/cncaldes