Alt merce_tussel_i_oriol_ciurans_vencedors_milla_popular

El passat diumenge 13 d’octubre es va disputar la tercera edició de la Milla Popular de Festa Major a Caldes de Montbui. La cursa organitzada per la secció d’Atletisme del CN CALDES va repetir el mateix circuit urbà que l’any passat sortint des del costat de l’aparcament de l’església. La distància de la milla són 1.609 m que s’assolien fent 3 voltes als circuit pel centre de la població.

En aquesta matinal atlètica van participar un total de 282 atletes, amb edats compreses entre els 6 i els 80 anys, dels quals 102 eren femenines i 180 foren masculins. Es van fer 10 curses, en què els pre-bejamins i alevins van realitzar una distància de 536 m, els infantils de 1.072 m, i la resta de categories una milla.

La victòria de la categoria absoluta femenina va ser per MERCÈ TUSSELL del CN CALDES amb un temps de 5 min 44 seg, la segona VANESSA OLMOS i la tercera GRISELDA BALDRIS totes dues també del CN CALDES.

Per part de la categoria absoluta masculina el vencedor va ser ORIOL CIURANS del Laeitana, anteriorment del CN CALDES amb un temps de 5 min., en segon lloc ZOUHIR ZOUHIR i en tercer lloc IVAN CRUZ del CA Mollet. La resta de resultats dels atletes es pot consultar a la següent link

Tots els participants va n rebre un obsequi dels sponsors i una medalla a la participació. L’Ajuntament de Caldes va col·laborar en la realització d’aquest esdeveniment esportiu.