Alt premi FCF CNCaldes

L´Hotel Hesperia Tower ha acollit la Nit del Futbol Català 2013, on s´han premiat els millors equips de Catalunya i s´ha homenatjat a les personalitats més destacades del futbol català.

La Federació, ha atorgat un guardó especial a la secció de futbol sala del nostre Club, per ser un dels clubs que més treballa promocionant el futbol sala de base i pels valors esportius mostrats durant tota la temporada.

El CN Caldes és un dels Clubs que té equips a totes les categories tant masculines, fememinies i de base de futbol sala de tot Catalunya.

Aquest premi és molt important per al nostre Club, doncs ens agraeix la feina ben feta tant a nivell esportiu com el d’educació en valors que mitjançant els entrenaments volem transmetre als nostres esportistes.

Els coordinadors Lluis Almagro i Quique Guardeño van assistir a la Nit del Futbol Català 2013, on els hi van fer entrega d’aquest premi.

Des del Club volem felicitar a coordinadors, entrenadors i a tots els jugadors/es, i els encoratgem a continuar amb aquesta bona tasca.