El passat diumenge 17 de novembre va tenir lloc la presentació dels equips de la secció de bàsquet del CN Caldes per a la temporada 2013-2014.

Alt seccio_basquet

Un total de 17 equips més l’escola de bàsquet del CB Caldes, van desfilar pel pavelló de Les Cremades davant d’un gran nombre de familiars, amics Junta del CN Caldes i autoritats del poble.

En els parlaments, en Jaume Balaguer, Vicepresident esportiu de seccions del Club, va destacar l’esforç que fan les famílies en aquests temps de crisi i també el que fa des del CN Caldes, per a tirar endavant aquesta i les altres seccions del Club.

La Regidora d’esports Montserrat Grau expressa que des del Consistori donen el seu suport al Club i a les famílies per continuar aquesta tasca que tan bé duen a terme de manera conjunta.

Per acabar l’acte es va fer un petit homenatge a 5 ex jugadores que aquest any s’han desvinculat del Club. El President del Club Roc Lleixà, el Vicepresident esportiu, Jaume Balaguer i la Regidora d'esports Montse Grau els hi van fer entrega d'un trofeu de recordatori.

Alt seccio_basquet