Alt festius_nadal

El karate-do, és un tipus d’art marcial en el que es coordina la força, la respiració, l’equilibri i la postura, com també el correcte gir de malucs i els moviments de les extremitats.

És també un sistema de defensa personal que ajuda a canalitzar la impulsivitat de la persona a través del gran exercici físic que es realitza. És un immillorable mètode per al desenvolupament físic, doncs posa en joc tots els sistemes del cos alhora que afavoreix el seu funcionament.

Desenvolupa també la personalitat i el caràcter de l’esportista. Té un impacte positiu en el benestar psicològic dels practicants i la seva dinàmica de grup ajuda a les relacions personals. Ajuda als nens/es que són una mica tímids a desenvolupar-se, i als més inquiets, a canalitzar les seves energies.

A les nostres instal•lacions s’ensenya l’estil Shito-Ryu, que es crea de la unió dels anagrames de higaonna (SHI) i Itosu (ITO), líders dels sistemes “Shorei” (Naha) i “Shorin” (Shuri) respectivament. Pel què literalment, “Shito-Ryu” es podrà traduir com “escola de Itosu i Higaonna “

Horari

Dimarts i dijous de 18:00 a 19:00 (menors de 14 anys)

Dimarts i dijous de 19:00 a 20:00 (majors de 14 anys)