El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
NATACIÓ.EL CN CALDES PREMIAT AMB LA MEDALLA DE TERRACOTA DE LA FCN, PER ESTAR ENTRE ELS 15 MILLORS CLUBS DE CATALUNYA

Dissabte 26 de febrer, les instal·lacions del CN Atlètic Barceloneta , la secretària del Club Natacio Caldes Neus Fité i Nicasio ha rebut la Medalla de Terracota de la FCN, per haver assolit la 15a posició en la classificació del barem de clubs de la temporada 2020-2021. Aquesta és una gran distinció de la nostra entitat que otorga als millors Clubs Catalans.

A la secció de NATACIÓ, el Club Natació Caldes va obtenir els següents resultats:
L’equip Infantil va obtenir la 3a posició conjunta al Campionat de Catalunya d’Estiu, sent el club amb més medalles.
El club va obtenir bons resultats també en els següents Campionats de Catalunya: 6è en el Campionat de Fons Indoor i al d’Aigües Obertes, 9è al Campionat Absolut OPEN, 14è Campionat Aleví d’Estiu, 23è a la Final Territorial Benjamí i 27è al Campionat Júnior d’estiu.

Els equips calderins també van participar a la FINAL de Copa de Categories de 1a divisió catalana obtenint el 5è lloc a la categoria Infanti i el 9è lloc a la categoria Aleví. En categoria Absoluta es va obtenir la 4a posició de la tercera divisió catalana. L´equip Pre-benjamí va ser Campió de Catalunya a la seva copa catalana.

A Nivell Català, un total 23 nedadors i 23 nedadores van participar en Campionats de Catalunya amb un total de 39 medalles de la mà d’Ainhoa Campabadal, Claudia Muñoz, Carolina Oliveira, Alex Jiménez, Xènia Torrejón, Lídia Castillo, Carla Gol, Emma Budi, Sergi Ordoñez i Aleix Martín.
Carolina Oliveira i Xenia Torrejón van ser Campiones d’Espanya per Comunitats Autònomes amb la selecció catalana al Campionat d’Espanya per CCAA.

A la secció de WATERPOLO:
L'equip Absolut va obtenir la 5a posició a la Lliga Catalana en la seva Segona Divisió i la resta d'equips, degut a les interrupcions per COVID no va haver classificació.

Enhorabona a tothom que ho ha fet possible.